Sunday, October 9, 2011

Dia jemput aku dan kamu!


animated gif how to
Dari Blog Picisan Kata yang perlu diungkap
                                                 

Amacam ? cantek tak banner ni? nampak comel dengan tudung pink. Banner ni Reynn minah suka korea yang buat..betul ke reyn suka korea? tak tahuuuu lah...atau silap orang..maaf...


Reyn buat entry ni khas untuk menjemput,mempersilakan dengan karpet merah menyala-nyala untuk korang join blogslist dier..So..all are welcome...


Ni gambaran blog Reynn...


Klik image tu o.k.tq.
JOM..JOM...!

2 comments:

ReYnn said...

wahh,siap ade page belog reyn lg,ni yang syg mawar ni XD
btw,tq join belog picisan reyn =)

p/s:
betul la tu reyn suka korea :hoho

lisa said...

hehe...welcome ye reynn..saling mendukung(skema ayat)