Wednesday, June 1, 2011

shuffle plak dah??

What is shuffle?

To be more specific, what I mean here is shuffle dance..hmm..rasanya semua orang tau kan? Shuffle dance adalah tarian yang melibatkan pergerakan pantas tumit dan juga jari-jemari kaki..(yeke ni?)..argh.susah-susah nak translate, fast heel and toe movement..tapi dari satu masa ke satu masa, pergerakan tarian ni mengalami evolusi melibtakan pergerakan tangan dan badan...nak tahu lebih lanjut sila klik disini Melbourne shuffle.

Kalau dah malas nak klik sana sini tak apa,sure ramai yang dah tau kan..tengah jalan-jalan mencari santapan mata kat youtube terjumpa la satu video shuffle nih.Selama ni asyik tengok orang korea ,china and orang putih je kot buat shuffle,tak kurang gak melayu kan...(Melayu boleh!),video ni membawa sedikit kelainan,nak tau apa?tengok lah sendiri...==>>shuffle unik.

Unik ke? I don't know..judge sendiri..

pastu kan,memang shuffle ni tarian semua lapisan masyarakat lah nampaknya,dari kecik sampai besar,tua ke muda layan shuffle nih..Macamana ea tu?Cakap je tak guna kan? Ini buktinya...

bukti 1
bukti 2
bukti 3
bukti 4

bukan itu sahaja...abang polis pun shuffle...

But, this somehow a special video clip..iban shuffle..klik ba ditu===>>iban shuffle. well..kita tak duduk terperuk dalam hutan and know nothings alright..huhu..lagipun,bukannya hutan,tapi kampung..tempat tinggal...no racist k..><..

2 comments:

menusuk hati said...

menyadi aku,tengah bejalai ba pasar semangang pun tiba2 shuffle.lucu na..haqha!budak drjh 4

lisa said...

budak darjah 4?
hahaha...malaysia boleh!